Verzendbeleid

Levertijd

Bij Meubel Outlet streven we ernaar om uw bestellingen zo snel mogelijk bij u af te leveren. De standaard levertijd bedraagt 7 tot 12 werkdagen vanaf de dag van verzending. Houd er rekening mee dat onze producten direct vanuit China worden verzonden, wat invloed kan hebben op de levertijd.

Verzendinformatie

  • Verzending vanuit: Al onze producten worden rechtstreeks vanuit onze leveranciers in China verzonden.
  • Levertijd: De verwachte levertijd is tussen 7 en 12 werkdagen. Dit kan variëren afhankelijk van de bestemming en eventuele douaneprocedures.
  • Verzendkosten: De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht en de afmetingen van uw bestelling en de bestemming. Deze kosten worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenproces.

Orderverwerking

  1. Bestelbevestiging: Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met de details van uw aankoop.
  2. Orderverwerkingstijd: We verwerken en verzenden bestellingen binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van de betaling.
  3. Verzendbevestiging: Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met de verzendbevestiging en een trackingnummer, zodat u uw pakket kunt volgen.

Douane en Importbelastingen

Omdat onze producten uit China worden verzonden, kunnen er douanekosten en importbelastingen van toepassing zijn. Deze kosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en zijn de verantwoordelijkheid van de klant. Wij raden u aan om contact op te nemen met uw lokale douanekantoor voor meer informatie.

Tracking en Bezorging

  • Trackinginformatie: Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer waarmee u de voortgang van uw zending kunt volgen.
  • Bezorging: De bezorging van uw bestelling zal worden uitgevoerd door lokale bezorgdiensten nadat het pakket het douaneproces heeft doorlopen.
  • Niet-thuis bij bezorging: Als u niet thuis bent op het moment van bezorging, zal de bezorgdienst een bericht achterlaten met instructies voor het opnieuw plannen van de bezorging of het ophalen van uw pakket.

Vertraagde Levering

Hoewel we ons best doen om binnen de geschatte levertijd te leveren, kunnen er vertragingen optreden door omstandigheden buiten onze controle, zoals douane-inspecties, feestdagen of onverwachte vertragingen bij de koerier. We vragen om uw begrip in dergelijke gevallen en zullen ons uiterste best doen om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling.

Contactinformatie

Als u vragen of zorgen heeft over uw bestelling of ons verzendbeleid, neem dan contact met ons op via:

Meubel Outlet
E-mail: info@meubel-outlet.com
Website: https://www.meubel-outlet.com