Terugbetalingsbeleid

Bij Meubel Outlet doen we ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. We begrijpen echter dat er momenten zijn waarop u een artikel wilt retourneren. Dit terugbetalingsbeleid legt uit hoe u een terugbetaling kunt aanvragen en wat de voorwaarden zijn voor retouren en terugbetalingen.

1. Retourneren van Artikelen

Retourtermijn

U heeft het recht om een artikel binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, zonder opgave van reden. Deze periode begint op de dag dat u of een door u aangewezen derde (anders dan de vervoerder) het laatste artikel van uw bestelling fysiek in bezit krijgt.

Voorwaarden voor Retouren

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel:

  • In dezelfde staat zijn als waarin u het heeft ontvangen.
  • Ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten.
  • Compleet zijn met alle accessoires en documentatie die bij het artikel zijn geleverd.

Let op: Artikelen die op maat zijn gemaakt of op bestelling zijn vervaardigd, kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze defect zijn of beschadigd zijn geleverd.

Retourproces

  1. Contact opnemen: Neem contact met ons op via e-mail op info@meubel-outlet.com met uw ordernummer en de details van het artikel dat u wilt retourneren.
  2. Retourinstructies ontvangen: Wij sturen u de retourinstructies en het retouradres. Houd er rekening mee dat onze retourzendingen naar een adres in Nederland worden gestuurd.
  3. Artikel terugsturen: Verzend het artikel naar het opgegeven adres. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw rekening, tenzij het artikel defect is of verkeerd is geleverd.

2. Terugbetaling

Terugbetalingsvoorwaarden

Zodra we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw retour hebben ontvangen. We zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als uw retour wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt een tegoed automatisch toegepast op uw oorspronkelijke betaalmethode binnen 14 dagen.

Verwerkingsduur

De tijd die het duurt voordat de terugbetaling op uw rekening verschijnt, kan variëren afhankelijk van uw betaalmethode en bank. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat het bedrag op uw rekening is bijgeschreven.

Terugbetalingskosten

In geval van een retourzending om andere redenen dan defecte of verkeerd geleverde artikelen, worden de oorspronkelijke verzendkosten niet terugbetaald. Daarnaast zijn de kosten voor de retourzending voor rekening van de klant.

3. Ruilen van Artikelen

Op dit moment bieden we geen directe ruilservice aan. Als u een artikel wilt ruilen, verzoeken we u om het ongewenste artikel te retourneren volgens ons retourproces en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het gewenste artikel.

4. Defecte of Beschadigde Artikelen

Als u een artikel heeft ontvangen dat defect of beschadigd is, neem dan onmiddellijk contact met ons op via info@meubel-outlet.com. Voeg foto's toe van het defecte of beschadigde artikel en een beschrijving van het probleem. We zullen met u samenwerken om een geschikte oplossing te vinden, zoals een vervanging of een volledige terugbetaling.

5. Uitzonderingen

Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd of terugbetaald, waaronder:

  • Artikelen die op maat zijn gemaakt of speciaal op bestelling zijn vervaardigd.
  • Artikelen die niet in hun oorspronkelijke staat zijn, beschadigd zijn of onderdelen missen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.

6. Contact

Als u vragen heeft over ons terugbetalingsbeleid of hulp nodig heeft met een retour, neem dan contact met ons op via:

Meubel Outlet
E-mail: info@meubel-outlet.com
Website: https://www.meubel-outlet.com